Worki do gotowania SousVide
Worki do gotowania próżniowego nadają się do następujących rodzajów obróbki cieplnej:
Gotowanie próżniowe w temperaturze 65°C do 1 tygodnia
Pasteryzacja w temperaturze 85 ° C do 46 godzin
Długotrwałe gotowanie w temperaturze 100°C do 16 godzin
Sterylizacja w 121°C do 4 godzin
Można używać w kuchence mikrofalowej po wierceniu pakietu do 900 W przez 8 minut

Bezpieczne
gotowanie
Folia próżniowa jest odporna na wysokie temperatury (do 121°C) przy zachowaniu właściwości odżywczych produktu przechowywanego w próżni.
Skuteczne
przygotowanie
Produkty które zostały wcześniej zapakowane w torebkach próżniowych do gotowania są wygodne i szybkie w przygotowaniu.
Niepowtarzalny
smak
Proces gotowania próżniowego, przeprowadzany w niskich temperaturach, poprawia smak produktu i zachowuje niezmienione właściwości.
Najlepiej sprzedające się worki do gotowania
15x25cm Worki moletowane do gotowania SousVide / 50 szt.
Worki do gotowania sous vide DIAMOND® 20×30 cm
20x30cm Worki moletowane do gotowania SousVide / 50 szt.
Jakie potrawy możesz ugotować?
Worki próżniowe są produkowane w sposób całkowicie bezpieczny z certyfikatami i testami migracji pod kątem przydatności do kontaktu z żywnością.

Produkty roślinne
Ziemniaki, kukurydza itp.

Produkty wegańskie
Tofu, Seitan itp.

Ryby
Filety, skorupiaki, mięczaki itp.

Mięsa
Wszystkie rodzaje mięsa

Przeznaczone do pakowarek komorowych
Z urządzeniem komorowym używane są zwykłe worki gładkie PA/PE.

Przeznaczone do pakowarek komorowych
Z urządzeniem komorowym używane są worki moletowane PA/PE.
To już nie pierwsze zamówienie, które składałam w tym sklepie i ponownie jestem zadowolona z zakupu. Paczka doszła w nienaruszonym stanie i dobrze zapakowana. Zawartość zgodna z zamówieniem, a ceny atrakcyjne.
Częste promocje i niezawodne worki próżniowe, wykonane z porządnego materiału. Niejednokrotnie już zamawiałam u nich i zawsze paczki docierają bezproblemowo.
Długo szukałam sklepu, gdzie można kupić porządne jakościowo produkty do porządku domowego. Mają wytrzymałe worki oraz rękawiczki na ręce, co dla mnie jest dużym plusem.
Mają przejrzystą stronę, wygodną w użytkowaniu. Szybko znalazłem tu wszystkie produkty, których poszukiwałem.
Jak używać próżniowych worków do gotowania?
Worki do gotowania próżniowego nadają się do następujących rodzajów obróbki cieplnej:
Gotowanie próżniowe w temperaturze 65°C do 1 tygodnia
Pasteryzacja w temperaturze 85 ° C do 46 godzin
Długotrwałe gotowanie w temperaturze 100°C do 16 godzin
Sterylizacja w 121°C do 4 godzin
Można używać w kuchence mikrofalowej, moc do 900 W przez 8 minut

Przygotowanie
Gotuj techniką sous vide w temperaturze i przez czas zalecany w przepisie. Uwaga: nie przekraczać maksymalnej temperatury 121°C przez ponad 4 godziny.

Pakowanie
Umieść swój produkt w torbie do gotowania i zapakuj próżniowo. Jeśli nie musisz go od razu użyć, zapakowany produkt przechowuj w lodówce lub zamrażarce, nie przekraczając zalecanych czasów.

Gotowanie
Gotuj techniką sous vide w temperaturze i przez czas zalecany w przepisie. Uwaga: nie przekraczać maksymalnej temperatury 121°C przez ponad 4 godziny.
Zalety torebek do gotowania
Worki próżniowe są produkowane w sposób całkowicie bezpieczny z certyfikatami i testami migracji pod kątem przydatności do kontaktu z żywnością.
Możesz bezpiecznie gotować swoje produkty Innowacyjne materiały linii DIAMOND są wynikiem znacznych inwestycji w badania i rozwój.
Torebki do gotowania metodą sous vide produkowane są z 11-warstwowych laminatów współwytłaczanych z poliamidu / polipropylenu (PA / PP), nadających się do obróbki cieplnej. Dzięki temu specjalnemu składowi są odporne na bardzo wysokie temperatury (121°C przez max 4 godziny) i pozwalają na zachowanie wszystkich właściwości odżywczych zapakowanego produktu.
![]() | Zalety
|
Worki do gotowania próżniowego DIAMOND skracają czas przygotowania
Wygoda i oszczędność czasu.
Zaletą worków do gotowania próżniowego Diamond jest niewątpliwie łatwość użytkowania. Możliwość bezpiecznego przechowywania żywności i korzystania z niej w razie potrzeby ułatwia organizację codziennego życia.
![]() | Zalety
|
Popraw smak swoich produktów
Każde danie nabiera niepowtarzalnego smaku.
Przygotowanie żywności w workach do gotowania Diamond wzbogaca smak. Chronione i pozbawione powietrza środowisko poprawia smak każdej potrawy, jej kolor, blask i aromat.
![]() | Zalety
|
Kup teraz worki do gotowania
i dobierz odpowiednią torbę do swoich potrzeb.